5 Şubat 2011 Cumartesi

Seyahatlar & Placebo: İstanbul ve Kentler



   


Seylan Kandak /  Seyahatlar & Placebo: İstanbul ve Kentler


EKAV/Eğitim Kültür Araştırma Vakfı, Paris’te yaşayan başarılı fotoğraf sanatçısı Seylan Kandak’ın,  şehirlerin kendisinde bıraktığı izlerin kolajlarından oluşturduğu panoramik fotoğrafları “Seyahatlar & Placebo: İstanbul ve Kentler”  fotoğraf sergisi ile 15 Şubat – 13 Mart 2011 tarihleri arasında Ekavart Gallery’de sanatseverlerle buluşuyor.



Türkiye’de ki ilk kişisel sergisini Ekavart Gallery’de açan Kandak’ın fotoğrafları, ziyaret ettiği şehirlerin kendisinde bıraktığı hisleri kolajladığı panoramik görüntülerden oluşmaktadır.
Seylan Kandak’ın İstanbul’dan başladığı seyahatler, Venedik, Barselona, Tokyo, ve New York gibi şehirlerle devam etmekte ve soluklanmak üzere İstanbul’da durmaktadır. Asla bitmeyecek olan bu yolculukta sanatçının karşısına çıkan başka şehirler, mimari yapılar, insanlar ve onların duyguları farklı fragmanlarla fotoğraflarına yansıyacaktır.



Küratörlüğünü IAP’den  Alev Araslı’nın yaptığı serginin sponsorluğunu MEGATOUR ve DAKA A.Ş üstlenmektedir.

Ekavart Gallery 15 Şubat – 13 Mart 2011 tarihleri arası Seylan Kandak “Seyahatlar & Placebo: İstanbul ve Kentler” sergisine davet ediyor.




Ø  19 Şubat Cumartesi Saat 15:00-16:00 arası sanatçı Seylan Kandak’ın sunumuyla serginin oluşum süreci ve fotoğraf teknikleri konulu  oturumu kaçırmayın…

Sergiyi  Türkiye’nin ilk online sanat televizyonu  www.ekavart.tv ’ de izleyebilirsiniz.
KONU      : “Seyahatlar & Placebo: İstanbul ve Kentler” Fotoğraf sergisi –Seylan Kandak
YER          :Ekavart Gallery
TARIH     :  15 Şubat -  13 Mart 2011
AÇILIŞ     : 15 Şubat Salı, Saat: 18.30

Süzer Plaza Ritz Carlton Hotel  Gümüşsuyu–İstanbul 

www.ekavartgallery.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder