11 Ekim 2010 Pazartesi

Uwe Ommer’in DO IT YOURSELF sergisi 30 Kasım – 15 Ocak arasında izlenebilecek



DÜNYACA ÜNLÜ FOTOGRAF SANATÇISI UWE OMMER

30 KASIM’DA GALERİ BARAZ’DA




Uwe Ommer’in DO IT YOURSELF sergisi
30 Kasım – 15 Ocak arasında izlenebilecek


Alman asıllı fotograf sanatçısı Uwe Ommer Paris’te Galeri KİRON’da sergilemiş olduğu  Do it yourself erotik fotograf sergisini 30 Kasım’da İstanbul’da açıyor.

Roxane ve Cüneyt Ayral’ın kürtörlüğünü üstlendiği Do it yourself sergisi İstanbul Kurtuluş’taki tarihi Baraz Galerisi’nde Ayral Consulting Art & Entertainment Agency tarafndan düzenleniyor.

Uwe Ommer konsept sergileri ile tanınan bir fotograf sanatçısı. 1000 Aile başlığı ile yapmış olduğu ve dünyanın dört bir yanında açılmış olan sergisinin çalışmaları sırasında Türkiye’nin çeşitli yörelerindeki ailelerin de fotograflarını çekmiş olan sanatçının Do it yourself sergisi Türkiye’de açacağı ilk sergi.

Erotik fotografın yaşayan birkaç ustasından birisi olan 67 yaşındaki usta sanatçı 1962 yılında dil öğrenmek üzere geldiği Paris’e yerleşmiş ve ünlü reklâm fotografçısı Jean Pierre Ronzel’in asistanı olarak çalışmaya başlamış, aynı yıl Photokina’da almış olduğu genç yetenek ödülü, onun bu sanata gönül vermesine neden olmuş. Dünya’da 130 ülkeyi gezerek ailelerin fotograflarını çekmiş ve 20inci yüzyıl için önemli bir belgesele imza atmış olan Uwe Ommer’in Taschen Book yayınları tarafından yayımlanmış pek çok eseri var.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder